Image2 Окт 2023

Тимот на Адинг на Скопски Маратон 2023

19-от Виз Ер Скопски маратон се одржа на 01.10.2023. во Скопје, а на истиот учествуваа над 11.000 маратонци од 53 земји од светот.

Годинава бевме најбројни до сега на Скопскиот маратон, 31 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме еден полумаратонец на 21км.

Честитки за сите учесници, догодина уште побројни!