Image31 Мај 2016

Фамилијарен пикник за 47-миот Адингов ден

Традиционално, на крајот на месец Мај, го прославуваме роденденот на Адинг. Оваа година 47-те години ги прославивме во поинаква атмосфера, на фамилијарен пикник во фабричкиот парк.

Нашите вработени, заедно со своите семејства уживаа во прекрасното сончево време во одлично друштво. Драго ни е што со задоволство можеме да кажеме дека Адинг е навистина едно големо семејство!

Дел од атмосферата на фотографиите подоле