Image8 Авг 2013

44-ти Адингов ден

Приказната на Адинг продолжува. Оваа година го прославивме 44-тиот роденден. Во пролетна атмосфера, вработените и гостите се дружеа и се потсетија на успесите и убавите моменти од изминатава година. 
И годинава, традиционално, беа наградени вработените со стаж од 10, 20, 25 и 30 години.
Во прилог фотографии од настанот: