Image2 Јун 2015

46-ти Адингов ден

Традиционално, секоја година на крајот на месец мај го прославуваме роденденот на Адинг. Вработените се дружеа и забавуваа во дворот на нашата фабрика. Беа доделени и подароците за оние вработени кои прославуваат јубилеј во Адинг – стаж од 10, 20 и 30 години.

Во прилог фотографии од настанот: