Image9 Мар 2015

After Work дружење на штандот на Адинг

Во склоп на Саемот на градежништво, на штандот на групацијата Адинг се одржаAfter Workзабава за нашите клиенти и соработници.

Комбинацијата од модерен штанд, добра музика, вкусни сендвичи, ладно пиво, подароци и урбани луѓе се покажа како одличен рецепт за уште едно убаво дружење со нашите соработници. Подолу, фотогорафии од настанот.