АДИНГПОКС 1БП

Епоксиден боен премаз наменет за завршна обработка на бетонски подни површини во магацини, гаражи, паркиралишта, производни погони во прехранбена индустрија, болници, лаборатории, училишта, трговски центри и сл. Овозможува естетска завршна обработка и лесно одржување на подните конструкции, истовремено обезбедувајќи долготрајна заштита на бетонот во услови на зголемени хемисли агресии и механички оптоварувања.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс - 1П EKO
Image
Адингпокс - 1ПВ
Image
Адингпокс - 2 EKO
Image
Адингпокс - 1 EKO
Image
Адингстатик ЕКО
Image
АДИНГПОКС - 1П
Image
Адингпокс 1Б