АДИНГ БЕТОКОНТАКТ

Подлога која се употребува како прајмер и стабилизатор на подлоги кај слабо порозни и мазни површини, за подобрување и изедначување на порозноста на бетонските површини, како и за остварување подобра врска меѓу подлогата и новиот слој. Се користи пред малтерисување со класичен или машински гипсен, цементен или продолжен малтер и при лепење со лепила на цементна основа. Се вградува (аплицира) без претходна подготовка на производот.

Останати производи од оваа палета
Image
Прајмер В
Image
Прајмер - Р