Адингколор РФ

Боја за подна обработка изработена врз основа на синтетички смоли и растворувачи. Се применува за декоративна и заштитна подна и ѕидна завршна обработка на бетонски, малтерисани и асфалтни површини кај магацини, гаражи, производни погони и сл.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингмаркер
Image
Адингмаркер П
Image
Деко бетон
Image
Декосил
Image
Декосил В