Адингпокс аква прајмер

Претпремаз (прајмер) за епоксидни, метакрилатни системи и системи на водена основа, за импрегнација на бетонски површини или површини од цементен малтер. Соодветен и за употреба на асфалтна површина.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс аква