Декосил В

Средство за импрегнација, нега и заштита на нови и стари бетонски површини. Се користи како средство за нега и заштита на свежо изведени бетонски површини од шлајфуван и штампан бетон, површини од природен камен, бетонска галантерија-бетонски цевки, бетонски павер елементи, тротоарни ивичњаци, стари бетонски површини, бетонски плочи.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингмаркер
Image
Деко сил
Image
Адингколор РФ
Image
Адингмаркер П
Image
Деко бетон