Интензификатор

Додаток за подобрување на ефикасноста на мелењето на клинкерот при производство на цемент. Ја намалува потрошувачката на енергија при процесот на мелење и ги подобрува својствата на цементот.

Останати производи од оваа палета
Image
ИНТЕНЗИФИКАТОР 30В
Image
ИНТЕНЗИФИКАТОР АМ
Image
Интензификатор КЦ
Image
Поромел У