Адингпокс 2

Саморазлевачки епоксиден систем за завршна обработка на бетонски подови во: лаборатории, магацини, гаражи, паркиралишта, погони за производство на храна, болници и сл. Се препорачува за завршна обработка на подови во погони за производство на прехранбени производи од кои се бара отпорност на агресии, абење и сл. Подот има одличен монолитен, естетски завршен изглед без фуги. Поседува добра абразивна и механичка отпорност. Во врзана состојба не е токсичен. Постои можност за негова изработка во пов

Примена на материјал
Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс 1ПВ
Image
Адингпокс 1
Image
Адингстатик
Image
АДИНГПОКС 1П
Image
АДИНГПОКС 1БП