ADINGPOKS 2

Dyll epoksid dykomponentësh pa tretës pa tretëspër shtresa dyshemeje vetspërkatëse.: - bashkohet me kuartz mbushës - për baza të lëmuara dhe antiklize - rezistencë e mire kimike - karakteristika të larta mekanike

Produktet e tjera në këtë varg
Image
ADINGPOKS 1PV
Image
ADINGPOKS 1
Image
ADINGSTATIK
Image
ADINGPOKS 1P
Image
ADINGPOKS 1BP