15 Tet

Pjesëmarrje dhe prezantime të ekspertëve të Ading gjatë Simpoziumit SHKNM 2019

 "Simpoziumi i 18-të i Shoqatës së Konstruktorëve Ndërtimorë të Maqedonisë (SHKNM 2019)" u mbajt nga 2 tetor deri më 5 tetor 2019 në Ohër, ...

Më shumë
13 Qer

Ngjarja jubilare - "50 VJET NGA HAPAT E PARË"

Sivjet kompania jonë shënon 50 vjet të themelimit dhe ekzistencës. Si pjesë e fushatës së përgjithshme jubilare, më 30 maj 2019, u mbajt ngjarja kryesore ...

Më shumë
12 Qer

Pllaka për Ading nga Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare

Me rastin e 50 vjetorit të kompanisë sonë, Oda ekonomike Maqedonase-Bullgare na ndau plakë për kontribut të veçantë në zhvillimin e marrëdhëni...

Më shumë
9 Maj

ADING Drejtori i Përgjithshëm fituesi i çmimit "Krijuesit e shekullit"

Kryetari i Bordit drejtues dhe drejtor i përgjithshëm i ADING, Bllagoja Donçev, është fitues i çmimit për arritje jetësore në Evropën qendrore dh...

Më shumë
6 Maj

Ekipi i ADING në Maratonën e Shkupit 2019

Maratona e 15-të jubilare Wizz Air Shkup  u mbajt më 04.05.2019 në Shkup dhe në të mori pjesë numër rekord prej 12.500 pjesëmarrësve.  15 punon...

Më shumë