Антикорозин БР

Еднокомпонентен премаз во боја на база на синтетички смоли и растворувачи кој се користи за антикорозивна и декоративна обработка на нови и репарирани бетонски површини. Отпорен е на мраз, соли, атмосферски влијанија, како и на слаби хемиски агресии. Се применува за заштита кај а.б. мостови, потпорни ѕидови, фасади, индустриски објекти, разладни кули, оџаци, пристанишни објекти и сл. Стабилен е на UV зраците и го штити бетонот од карбонизација. Се изработува во повеќе бои според картата со тонов

Останати производи од оваа палета
Image
Антикорозин ББ
Image
Декосил
Image
Декосил В
Image
Адингпокс 1Б