Флуидинг М1М

Пластификатор произведен на база на лигно сулфонат. Се применува за производство на пумпани и класични бетони кои се транспортираат над 120 мин. пред вградување.

Останати производи од оваа палета
Image
Флуидинг
Image
Флуидинг М
Image
Флуидинг МС