FLUIDING M1M

Plastifikator i punuar në bazë sulfonat ligno. Përdoret në ndërtimet e larta për betonet e pompuara dhe klasike me transport përpara vendosjes prej 2 deri 3 orë.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
FLUIDING
Image
FLUIDING M
Image
FLUIDING MS