FLUIDING

Plastifikues i përpunuar mbi bazën e sulfonat naftalinës. Përdoret në ndërtimet e larta për betone të pompuara dhe klasike.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
FLUIDING M
Image
FLUIDING M1M
Image
FLUIDING MS