Image11 Sht 2017

Ading në SHARE Shkup, 2017

Më 05 shtator, në hotelin Meriot u mbajt forumi ndërkombëtar i arkitektëve dhe inxhinierëve SHARE Shkup 2017.

Forumi u organizua në bashkëpunim me Asociacionin e arkitektëve të Maqedonisë, Asociacionin e arkitektëve të Kosovës, Asociacionin shqiptar të arkitektëve dhe në partniretit me Odën e arkitektëve në Bullgari.

Ne na paraqet kënaqësi e veçantë që kompania jonë të jetë pjesë e këtij eventi, ndërsa inxhinierët tanë realizuan kontakt dhe konsultime për prodhimet tona me kolegët nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia.

Në vazhdim, disa fotografi nga eventi: