Image5 Qer 2018

DITËLINDJA E 49-TË E ADINGUT – DITA FAMILIARE PËR TË PUNËSUARIT

Zakonisht në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut, ndërsa sivjet ngjarja u mbajt më 30 Maj, dita kur është themeluar kompania në vitin 1969.

Orët e pasdites së kësaj dite i kishim të rezervuara për shoqërim të të punësuarve dhe të familjeve të tyre, në piknik familjar në oborrin e fabrikës.

Në eveniment u ndanë çmimet jubilare për të punësuarit dhe u dorëzuan kopjet e punuara në mënyrë manuale të “Molekulës – simbolin e ADING-ut”, si mirënjohje për të punësuarit tanë të mëparshëm, të
cilët kanë qenë pjesë e Adingut më tepër se 25 vjet ose ndërkaq kanë dhënë kontribut të rëndësishëm në punën e kompanisë sonë.

Në pjesë e atmosferës më poshtë.