Image1 Qer 2017

Dita familiare për ditëlindjen e 48-të të Ading-ut

Tradicionalisht, në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut. Sivjet 48-të ditët i festuam me piknik familiar në oborrin e fabrikës. 

Të punësuarit tanë, bashkë me familjet e tyre u kënaqën në shoqërimin, lojërat dhe motin e mirë me diell.

Me këtë rast u ndanë ëmimet jubilare për të punësuarit, ndërsa gjithashtu u ndanë edhe replikat e punuara me dorë nga “Molekula – simboli i ADING-ut”, si mirënjohje për të punësuarit e mëparshëm, të cilët kanë qenë pjesë e Ading-ut më tepër se 25 vjet ose, ndërkaq, kanë pasur kontribut të rëndësishëm në punën e kompanisë sonë.

Një pjesë të atmosferës mund ta shihni në fotografitë e dhëna më poshtë.