Image5 Jan 2016

Zbavitje e vitit ri për fëmijët e të punësuarve në grupacionit ADING

Ditën e parafundit të vitit ishte i dedikuar dhe i rezervuar për gëzimin tonë më të madh, fëmijët e të punësuarve nga grupacioni ADING.
U shoqëruan me personazhet e veta të preferuara nga përrallat e tyre të preferuara, ndërsa Baba Dimri tradicionalisht ju dhuroi pakot e vitit të ri. Më poshtë ka disa fotografi nga momentet e bukura të kaluara në godinën administrative të ADING.