Image

INJEKTING К2

Aditiv për përgatitje të përbërjeve për injektim të kabllove për parashtërngim. Mundëson vetëderdhje, kompensim të mbledhjes dhe ndalimit të ndarjes së ujit.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
INJEKTING K