Image9 Mar 2016

Grupacioni Ading në Panairin e ndërtimtarisë 2016

Ading dhe firmat tona bija u prezantuan me risi në prodhimet dhe shërbimet e veta. Inxhinierët tanë vazhdimisht ishin në dispozicion për konsultime dhe këshilla profesionale për vizitorët e panairit. Në kuadër të ngjarjes, u mbajt edhe After Work shoqërim me klientët dhe bashkëpunëtorët.

Panairi i Shkupit na ndau edhe mirënjohje për pjesëmarrjen shumëvjeçare në Panairin e ndërtimtarisë.