HIDROKOL SP

Ngjitëse ndërtimore një komponent ne kualitet të lartë, ujë mos lëshuese në bazë çimento dhe polimerie. Përdoret për ngjitje të pllakave për qeramikë sipas principit plakë mbi plakë.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
HIDROKOL
Image
HIDROKOL S