INGUNIT T EKO

Pa alkaline shtesë për përshpejtimin e lidhjes, së betoneve dhe laçrave. Përdoret për betone dhe llaçra të spërkatur (procedure e lagësht), për tunele, stabilizimin e pjertësive.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
INGUNIT T
Image
INGUNIT P