Image

Hidroizolimi i nyjeve sanitare

Te hapësirat, të cilat kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ujë dhe lagështirë (banja, nyje sanitare, kuzhina) funksionaliteti dhe mirëmbajtja janë primare për jetë të shëndoshë dhe norm...

Më shumë
Image

Hidroizolim të terracës së kalueshme të pullazit dhe ballkonit

Konstruksionet e rrafshëta të pullazeve dhe ballkoneve paraqesin elemente të objektit të cilat janë më së shumti të ekspozuara në ndikesa të jashtme atmosferike. Varësisht nga nevojat, pullazet e rrafsh&eum...

Më shumë

MBLEDHJE PËRFUNDIMTARE VJETORE E GRUPACIONIT ADING për vitin 2018

Më datën 15.12.2018 u mbajt mbledhja e rregullt e grupimit Ading.Para anëtarëve të këshil...

KONFERENCA E 16-TË E INXHINIERISË SË TËRMETEVE

Sivjet në periudhën prej 18 deri më 21 Qershor, Selaniku ishte qyteti nikoqir i Konferencës së...

ADING ME PËRKRAHJE PËR KONFERENCËN E 16-TË TË VENDEVE PRANË DANUBIT DHE EVROPIANE PËR INXHINIERI GEOTEKNIKE

Sivjet vendi ynë e kishte nderin që të jetë nikoqir i Konferencës së 16-të të v...

DITËLINDJA E 49-TË E ADINGUT – DITA FAMILIARE PËR TË PUNËSUARIT

Zakonisht në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut, ndërsa sivjet ngjarja u mb...

Ekipi i ADING në Maratonën e Shkupit 2018

Viz Er Maratona e 14-të e Shkupit u mbajt më 06.05.2018 në Shkup, ndërsa në të njëjt...

-->